PC

GTA 6 u ranoj fazi razvoja i verovatno ga nećemo videti do 2025. godine

Tom Henderson je čuveni Battlefield i Call of Duty ‘’liker’’ a prošle nedelje je objavio video u kome je detaljno pričao o glasinama i predikcijama vezanim za GTA 6. Henderson veruje da će igra sadržati deo Vice City-a, i da će se mapa vremenom menjati baš kao što Epic Games voli često da šminka Fortnite. U videu on pominje da će igra moći da se igra sa više različitih likova, uključujući i ženskog protagonistu koji će se baviti hakovanjem. 

Pročitajte još: The Elder Scrolls 6 je još uvek u ranoj fazi razvoja

Henderson je podelio i svoje prognoze o datumu kada veruje da će igra izaći. Rockstar je upao u teško blato kada je u javnost izašao brutalni raspored razvoja Red Dead Redemption 2, koji je preopteretio radnike, tako da kompanija verovatno ni ne pomišlja da se još jednom nađe u sličnoj situaciji. Zato Henderson veruje da igra neće izaći pre 2024 ili 2025. Nekoliko gejming izvora se složilo sa Hendersonovim procenama, ali mi ćemo ih uzeti sa rezervom jer je ipak reč o glasinama. Ako želite da pogledate ceo video, to možete uraditi u nastavku teksta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top