PlayStation 4

Uključite se sutra u State of Play strim – očekuje nas novi Deathloop gejmplej

Sutra od 23:00 po našem vremenu počinje State of Play na kome ćemo videti duži pregled Deathloop igre, kao i novosti o uzbudljivim indi naslovima i igrama iz drugih studija. Strim će trajati oko 30 minuta, a u devetominutnom videu biće prikazane sposobnosti glavnog junaka Colt-a, različiti načini na koje možete da igrate Bethesda-inu pucačinu i druge opcije koje su dostupne na Blackreef ostrvu.

Naravno da se svi pitamo da li će biti reči o popularnim PlayStation franšizama koje trebaju da izađu u narednih godinu dana, ali na zvaničnom Playstation blogu je napisano da nećemo videti novi God of War, Horizon Forbidden West ili novu PlayStation VR generaciju. Za ove objave moraćemo da se još strpimo.

Strim možete pratiti na zvaničnim Twitch i Youtube kanalima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top