PC

Bratstvo bez kraja – Najavljena Assassin’s Creed Infinity, online igra koja pokriva više istorijskih razdoblja

Kako se trend u gejming industriji sve više naginje ka multiplejeru i live-service politici održavanja, tako sve više ustaljenih franšiza prihvata te trendove.

Ubisoft je već izjavio kako planira da se posveti drugačijoj vrsti igara u narednim godinama, a te promene će obuhvatiti i najpopularniju franšizu koju francuski izdavač ima u vlasništvu. Najnovija igra koja dolazi nosi naziv Assassin’s Creed Infinity i biće live-service onlajn igra, što znači da će se tokom vremena menjati i dobijati novi sadržaj po ustaljenom rasporedu.

Zahvaljujući prirodi izrade, AC: Infinity neće pokrivati samo jedan istorijski period kao dosadašnje igre serijala, već će se više istorijskih događaja u različitim vremenskim razdobljima biti pokriveno. Ako vam ovo donekle zvuči poznato, to je zato što po istom principu funkcionišu mega popularni Fortnite i GTA 5, koji već godinama donose ogroman profit svojim developerima, i time su glavna inspiracija.

Nakon glasina koje su osvanule na portalu Bloomberg, Ubisoft je zvanično potvrdio postojanje Assassin’s Creed Infinity projekta. Na njemu rade Ubisoft Montreal i Ubisoft Quebec, što će biti prvi put da su se dva najjača studija ovog izdavača udružila za rad na novoj AC igri, umesto da pojedinačno razvijaju naslove kao prethodnih godina.

Obzirom da se radi o jako ranoj fazi razvoja, nije dostupno više detalja o Assassin’s Creed Infinity, ali verujemo da većinu zanima da li će narednih godina franšiza dobiti igru u stilu Valhalla i ranijih ostvarenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top