PlayStation 5

Gran Turismo 7 Beta se pojavila na PlayStation sajtu

Potpuno neočekivano zvanični PlayStation vebsajt je potvrdio da postoji Grand Turismo 7 beta test. Nekoliko ljudi je primetilo da se beta pojavila kao deo promocije za Experience PlayStation. Deo čega? Pa, Experience PlayStation je aplikacija koja povezuje obožavaoce sa posebnim promocijama, kao deo uživo usluga, i kompanija ga je napravila 2017. godine za PlayStation Experience šou u Anahaimu. Svakako, reč je o aplikaciji koju su svi odavno zaboravili.

Bilo da je aplikacija zaboravljena ili nije, na njoj je čak i izlistan proces koji trebate da uradite da biste se prijavili za betu. Nažalost, određeni koraci su u međuvremenu uklonjeni, a izgleda da je promocija bila planirana za Italiju, ali je u trenutku otvorena za globalne prijave. Sve ovo ukazuje da je promocija bila neka vrsta testa koji je slučajno pobegao u širu javnost, i da ćemo možda dobiti betu, kao što je to bio slučaj sa Gran Turismo Sport-om. Još nije totalno sigurno da li će igra doći na PS4 konzole, ali su predstavnici Playstation studija ranije nagoveštavali da će se tako nešto desiti.

Nema mnogo informacija o novoj Gran Turismo igri, a poslednje šta smo čuli je da je igra odložena za 2022. godinu. Pojavljivanje prvih oblika beta testa sugeriše da ćemo možda u narednom periodu dobiti više detalja, a ako se setimo da je Gran Turismo Sport beta izašla sedam meseci pre kompletne igre, možda uskoro i dobijemo priliku da testiramo sedmi nastavak legendarne simulacije vožnje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top