Vesti

Ovogodišnji Summer Games Done Quick skupio 2.9 miliona dolara za humanitarne svrhe

Još jedan Summer Games Done Quick događaj je došao i prošao, a ove godine je skupljeno 2.9 miliona dolara za organizaciju Doctors Without Borders. U poslednjih nedelju dana održan je jedanaesti SGDQ događaj, a spidraneri su pomogli da se skupe donacije za humanitarnu grupu koja pruža medicinsku pomoć ljudima pogođenim katastrofama i oružanim sukobima, gde god da se nalaze. Nakon završetka događaja SGDQ je objavio da su skupili ukupno 2,909,369.35 dolara od 40,351 donatora. Blizu njihovog rekorda iz 2019. godine, kada su skupili 3 miliona dolara.

Sledeći Games Done Quick događaj bi trebao da se održi od 15-21. avgusta, a na njemu će učestvovati najbrže spidranerke i nebinarne osobe. Awesome Games Done Quick događaj je zakazan za početak sledeće godine, odnosno period od 9-16. januara. Neki od najzanimljivijih momenata na ovogodišnjem SGDQ-u su bili:

  • Bubzia – prelazi Super Mario 64 igru zavezanih očiju
  • Ninten igra preko tri sata Kingdom Hearts II Final Mix i prelazi igru na prvom levelu na najvećoj težini
  • Jcog prelazi Paper Mario tako što igra kompletno drugu igru, Ocarina of Time i brzo menja ketridže da bi aktivirao glič koji će ga dovesti do kraja Paper Mario-a
  • Havrd pokušava da pogodi pet različitih lokacija na kojima se nalazi u GeoGuesser-u.

Ovo su samo neki od nezaboravnih spidranova, a ako želite da pogledate kako spidraneri uništavaju neku od vaših omiljenih igara, posetiti zvaničan Youtube i Twitch kanal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top