PC

More Marko ne lomi piksele! Bugarski studio radi na igri Marko: Beyond Brave

Komšije iz Bugarske, Studio Mechka, radi na simpatičnoj ručno nacrtanoj 2D akcionoj avanturi Marko: Beyond Brave. Igra bi trebala da bude spoj starih crtaća, balkanskog folklora i slovenskih mitova, a tim je otvorio i Kickstarter stranu. Za sada donacije idu dobrim tempom i studio je skupio skoro 8,500 dolara, a konačni cilj je cifra od 18,588 dolara. Preko sto ljudi je za samo 32 sata odlučilo da podrži ovaj projekat bugarskog tima. 

U igri ćemo moći da istražimo misteriozno kraljevstvo Zagore i lutamo po bujnim šumama, ruiniranim dvorcima, borimo se pritiv mračnih stvorenja i zaobilazimo zamršene zamke. Sve kako bi otkrili da se nalazimo usred drevnog sukoba koji je star kao i sam svet. Kreatori obećavaju preko 15 sati gempleja, nadogradiva oružja, skrivene prostorije i izazovnu ali fer težinu. 

Studio planira da igru izbaci na Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5 i Xbox One platformama. Igra bi trebala da se prvo pojavi na PC-u, a kasnije i na pomenutim konzolama. Posetite njihovu Kickstarter stranu i pomognite timu da do 12. avgusta skupi potrebne finansije za realizaciju ovog projekta. Trejler možete da pogledate u nastavku, a uskoro ćemo imati i intervju sa članovima Studio Mechka zato nas obavezno čitajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top