PC

Guilty Gear Strive prodao preko 500,000 primeraka – 20. jula stiže i novi borac

Brojevi pokazuju da je novi Guilty Gear naslov najpopularnija igra iz ove franšize, a kontinuirani rast možda pretvori GGS u jednu od najboljih tuča ove generacije. Igra je nakon samo tri dana prodala 300,000 primeraka i okupila razne ljubitelje tuča na jednom mestu. Japanskom lobiju karakterističnom za tuče.

Zabavan gemplej, šarena prezentacija i odlične online performanse su zainteresovale čitavu zajednicu opčinjenu tučama, a već su krenuli i da se regularno održavaju turniri. Čak su i profesionalni igrači iz drugih tuča kao što je Street Fighter V i Super Smash Bro. odlučili da se oprobaju protiv Guilty Gear veterana.

ArcSystemWorks je naravno primetio da njihova igra beleži rekordni uspeh i planiraju da to proslave sa novim DLC karakterom koji bi trebalo da bude predstavljen 20. jula. ArcSys će izbaciti i posebnu ponudu Season Pass-a koji će sadržati prvih 5 DLC boraca, dve nove arene, pakete boja i bonus priču. Novi DLC će biti predstavljen na zvaničnom youtube kanalu, a strim poćinje od 4 ujutru po našem vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top