PC

Riders Republic i Rainbow Six Extraction ponovo odloženi

Odlaganja se nastavljaju u ovoj 2021. godini, i to opet od strane francuskog izdavača Ubisoft, koji je u prethodnom periodu već odložio dobar deo projekata.

Ovoga puta, odložena su dva naslova koja su i ranije bila odlagana. Radi se o nadolazećoj MMO sportskoj trkačini Riders Republic i zombi pucačini Rainbow Six Extraction. Glavni razlog za odlaganje u oba slučaja dolazi iz potrebe za dodatnim testiranjem i ispravkama pre nego što se igre plasiraju pred igrački auditorijum.

Zanimljivo, oba naslova su prošlog meseca bila predstavljena kao deo Ubisoft E3 prezentacije, gde je bilo planirano da se oni pojave u septembru, ali to očigledno nije slučaj.
Najblaže je prošao Riders Republic, koji sada izlazi 28. oktobra, dok će R6 Extraction izaći tokom januara 2022. godine.

Interesovanje je veliko za ove dve igre, pogotovu za Riders Republic na kojem radi domaći Ubisoft Belgrade, ali izgleda da je strpljenje najbolja vrlina koju gejmeri mogu imati ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top