PC

Ubisoft predstavio novu free2play igru – XDefiant će biti Call of Duty konkurent

Ubisoft je očigledno oštro rešio da se pridržava svoje nove politike, sa kojom se neće fokusirati ka AAA izdanjima, već će publici više pružati igre po free2play modelu i sa multiplejerom u fokusu.

Jednu takvu igru smo već videli pre par meseci, sa sada je najavljena još jedna besplatna igra koja će direktno ući u konkurenciju sa Call of Duty franšizom. Radi se o XDefiant, arena pucačini iz prvog lica sa brzim okršajima formata 6v6.

Igra je bazirana na ranijim ostvarenjima sa Tom Clancy’s etiketom, pa se tako u njoj nalaze tri fakcije – Echelon iz Splinter Cell, Wolves iz Ghost Recon i Cleaners iz The Division igara. Svaka fakcija ima svoje upečatljivo obeležje, a samim tim su i sposobnosti igrivih karaktera definisane za borbu u areni.

Ubisoft obećava brze borbe sa malim mapama, po čemu ide kao direktni konkurent Call of Duty multiplejer formatu, ali da li je stvarno igra dorasla tome kao konkurent ostaje da se vidi kada počne testiranje zakazano za avgust.

U videu ispod, koji zapravo počinje na oko 28 minuta, možete detaljno videti glavne informacije o XDefiant.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top