Mobile

Warframe dobija novu ekspanziju, mobilnu verziju i još mnogo toga ove godine

Ovog vikenda završen je još jedan TennoCon, a ljubitelji svemirskih nindži su mogli prvi put da vide kako izgleda nova ekspanzija sledeće generacije, New War. Gledaoce je iznenadilo da će moći da igraju nove kvestove sa Veso-om iz Corpus frakcije, Grineer vojnikom Khal-175 i Dax ratnikom Teshin-om, ali ovu nisu jedini noviteti koje je Digital Extremes najavio. 

Nova ekspanzija stiže ove godine, na sve dobro poznate platforme, i konačno ćemo dobiti  odgovor na pitanja koja imamo još od The Second Dream kvesta. Kreatori su i objavili da se radi i na kros plej i kros sejv funkcijama, kao i simultanom ažuriranju igre na svim platformama. 

Tim je nastavio veče sa još iznenađenja objavivši da će Warframe stići i na mobilne telefone. Međutim, o tom projektu je rečeno vrlo malo detalja. U nastavku možete da pogledate 30 minuta gempleja iz nove ekspanzije koja je isključivo kreirana sa konzolama nove generacije na umu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top