Filmovi-Serije

Nove fotografije sa snimanja TV serije The Last of US

Obožavateljka je na Tviteru objavila slike koje pokazaju da je rad na The Last of Us TV seriji uveliko krenuo. Na njima, ekipa dizajnira ulicu u Alberti (Kanada) da podseća na lokaciju u Ostinu (Teksas). Tviterašica je doputovala o svom trošku i uspela da slika nekoliko fotografija i snimi par videa zgrada i vozila sa snimanja. 

Ulice izgledaju iznenađujuće čisto za jedan post-apokaliptični svet, pa mislimo da će se na ovom setu možda snimati uvodni deo igre u kome se Džoel i njegova ćerka probijaju kroz Ostin. Mnoge serije i filmovi se snimaju u Kanadi, iz finansijskih razloga, a The Last of Us bi trebalo da je produkcija sa najvećim budžetom koja snima na toj lokaciji. To je i potvrdio predsednik Međunarodne alijanse radnika teatra, koji je rekao da cena svake epizode premašuje osam cifara. 

Adaptacija igre The Last of US je prva serija iz Playstation Productions studija, koji je formirao Sony Interactive Entertainment kako bi pretvarao svoje gejming kreacije u filmove i serije. Produkcija bi trebala da se završi do juna 2022. godine, a prva sezona će pratiti dešavanja iz prve The Last of US igre. Slike i snimke možete pogledati u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top