PC

PES je sada eFootball, postaje besplatan za igranje!

Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove.

Za početak, odnosno ono što će najviše zainteresovati fanove, ovaj sportski serijal će postati potpuno besplatan za igranje. To znači da nema naplaćivanja od 60$, i igra će biti isključivo digitalnog formata. Sa prelaskom na free2play model, mogu se očekivati mikrotransakcije, ali i redovno dodavanje novog sadržaja u vidu modova igranja i sličnog.

Sledeća stvar, ime PES možete slobodno da zaboravite, pošto je sada čisti naziv eFootball, bez ikakvih dodataka. eFootball će izaći ove jeseni i to za PC, konzole i mobilne uređaje sa omogućenim krosplejom.

Datum izlaska još uvek nije poznat, ali je igra predstavljena zanimljivim trejlerom koji otkriva delić gejmpleja u Unreal Enginu. Više detalja o samom gejmpleju sledi tokom narednog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top