PC

Splitgate prebacio 600,000 preuzimanja za šest dana beta testiranja

Pucačina Splitgate je ovih dana postala veoma popularna multiplejer opcija za ljubitelje nadmetanja u FPS igrama. Pored rekordnog broja preuzimanja, studio 1047 Games je objavio i da je broj igrača u igri u jednom momentu prešao cifru od 50,000, što je ogromna razlika sprem 4,000 igrača koji su igrali prvu betu koja je otvorena 2019. godine. 

Predstavnici studija su se uputili na socijalne mreže da se zahvale svim igračima koji su se uključili u otvorenu betu, i podellili oduševljenje uspehom igre koja je ne tako davno bila samo studentski projekat. Splitgate je dinamična pucačina koja daje novu dimenziju ovom žanru sa mehanikama portala, a gejming mediji su je opisivali kao mešavinu Halo-a i Portal-a. 

Igra zvanično izlazi 27. Jula na PlayStation, Xbox i PC platformama, a developeri će ubaciti tri nove arene, novi gejm mod Showdown, desetine skinova i druge sadržaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top