PC

Nova Genshin Impact verzija donosi heroinu iz Horizon Zero Dawn u igru

Genshin Impact će po prvi put sarađivati sa popularnom igrom Horizon Zero Dawn, a počev od verzije 2.1, igrači će moći da nabave legendarnog lovca Aloj, kao karaktera od pet zvezdica u igri. Korisnici svih platformi (PC, PS4, PS5, iOS i Android) imaju šansu da ugrabe Aloj besplatno, ali u određenom vremenskom roku. 

Aloj će pored odličnih streličarskih sposobnosti, posedovati u Genshin Impact-u i Cryo Vision sposobnost pomoću koje će koristiti jedinstvene elementarne magije u borbi i istraživanju. Označena kao ‘’spasilac iz drugog sveta’’ pridružiće se vašem karakteru u otkrivanju tajni Tejvat univerzuma. Korisnici PlayStation konzola dobiće prvi priliku da uzmu besplatnog karaktera. Potrebno je da ste minimum Adventure Rank 20, i stići će vam mejl u igri tokom 2.2 verzije. Tu su i besplatni luk i strela od četiri zvezdice, koji vam daju specijalni baf, a i ovaj predmet možete dobiti ekskluzivno tokom 2.1 i 2.2 verzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top