PC

Otvorene prijave za Square Enix-ovu Babylon’s Fall betu

Prijave za Babylon’s Fall zatvorenu betu su otvorene mnogo ranije nego što se iko nadao, a obožavaci Platinum Games naslova će počev od ove nedelje dobijati pristup test verziji igre. Prvo će igrači iz Japana dobiti pristup 29. jula, Severna Amerika je zakazana za 5. avgust, a evropski igrači će ući u lajv servis igru 12. avgusta. Naša zemlja nije među odabranima za beta testiranje (Velika Britanija, Francuska, Nemačka), a na OVOJ stranici možete pogledati detalje o beti.

Ovo će biti prva faza testiranja, i u njoj će moći da učestvuju samo korisnici PC-a (Steam). U planu su još dva beta testa za PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i druge platforme, koji bi trebalo da stignu kasnijeg datuma. Karakteri koje napravite tokom beta testa se neće preneti u finalnu verziju igre, a zabranjeno je i deljenje medija i informacija vezanih za igru.

Babylon’s Fall je novi izazov za Platinum Games jer je ovo prva lajv servis igra na kojoj studio radi. Developeri prave i značajne planove za izbacivanje sadržaja nakon izlaska igre. Platinum Games je otvorio novi studio u Tokiju koji će se upravo fokusirati na tržište lajv servis igara. Igre sa ovom biznis etiketom nisu baš dobro prolazile prethodnih godina, a mi bi voleli da slična sudbina ne zadesi studio koji je odgovoran za neke od najzabavnijih akcionih naslova koje smo igrali u zadnje vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top