PC

PUBG možda postane besplatan za igru

Poznati insajder, PlayerIGN, koji se bavi novostima vezanim za PUBG, je objavio na socijalnim medijima da bi igra mogla da postane besplatna ukoliko developeri budu zadovoljni rezultatima besplatnog perioda koji dolazi sledećeg meseca. Kreatori igre su još 2019. godine želeli da betl rojal postane besplatan za igranje, međutim nisu dobili povratne informacije od igrača koje bi opravdale ovakav potez. 

Dve godine kasnije, PUBG Corp želi da još jednom testira ovu ideju. Još nije sigurno da li će besplatni period doći u avgustu, ali bi igri definitivno dobro došlo da poveća populaciju i produži životni vek ovog betl rojala. Kreatori su ne tako davno izbacili besplatnu verziju igre pod nazivom PUBG Lite, koja je bila specijalno napravljena za korisnike sa slabijim kompjuterima. Pandemija je ipak maksimalno otežala ovaj projekat, i u maju je igra ugašena. 

Sledećeg meseca saznaćemo šta tačno planiraju kreatori PUBG-a, a početkom meseca u igru je ubačena nova kolosalna maps Taego, koja ima ukupnu površinu od osam kvadratnih kilometara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top