PC

The Coalition predstavio Unreal Engine 5 demo za Xbox Series X

Studio odgovoran za Gears of War 4, Gears 5 i Gears Tactics igre prikazao je nekoliko demo snimaka novog Unreal Engine 5 i šta će sve biti moguće uraditi sa njim u budućim naslovima. Tim je 2019. godine već izgurao Unreal Engine 4 do njegovog maksimuma sa igrom Gears 5, a novi tehnički demo dokazuje da će novi endžin tek moći da nam prikaže scene koje do sada nismo nikad iskusili. 

U nastavku teksta možete pogledati demo Alpha Point koji nam prezentuje nove tehnologije osvetljenja i odsjaja, dok se u drugom video renderuje karakter pomoću Unreal Engine 5. Milioni i milion trouglića su odgovorni za ove sjajne detalje, a do sada nam je poznato da će se novi endžin prvo pojaviti u Senua’s Saga: Hellblade 2, eFootball PES 2022, Dragon Quest XII: The Flames of Fate, ArcheAge II, Fortnite i još nepoznatom projektu na kojem radi The Coalition studio. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top