Vesti

Strimer prešao Sekiro zavezanih očiju

Prelaženje igara sa povezom preko očiju predstavlja najtežu kategoriju spidranova, a gejming magovi koji se opredele za ovakve poduhvate uglavnom biraju starije i jednostavnije igre. ‘’Slepi’’ trkači se koncetrišu na zvukove u igri, broje korake i koriste zidove kako bi mogli da se otprilike pravilno pozicioniraju. Zato je bolje iskoristiti ograničenja starih igara i koliko toliko ‘’olakšati’’ posao, ako se to može uopšte tako nazvati.

Ipak, uvek postoje izuzetci koji kao da žele da maksimalno sebi otežaju posao. Do sada su gejmeri uspeli da na slepo pređu moderne i veoma zahtevne naslove kao što su The Legend of Zelda: The Ocarina of Time, Castlevania: Symphony of the Night, Super Mario 64 i određene delove Dark Souls 3 igre. Spidraner Mitchriz se priključio ovoj retkoj grupi pošto je uspeo da pređe Sekiro: Shadows Die Twice sa povezom preko očiju. On je to uspeo za impresivna 4 sata, 35 minuta i 13 sekundi. Postao je i prva osoba kojoj je ovako nešto pošlo za rukom, a nakon završenog rana Mitchriz je rekao da misli se igra definitivno može preći još brže.

Ako želite da pogledate kako izgleda kada neko prelazi Sekira na ‘’slepo’’ kompletan proces možete naći u Mictriz-ovim VOD snimcima sa Twitch platforme. Mitchriz na svom Youtube kanalu poseduje još neverovatnih videa posvećenih Sekiro: Shadows Die Twice igri, tako da obavezno ga ispratite ako vas zanimaju ovakvi sadržaji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top