PC

Ugrabite svoj beta ključ za Back 4 Blood dok zalihe traju

Intel poklanja beta ključeve za sve gejmere koji žele da probaju novu igru Turtle Rock Studios-a, Back 4 Blood. Ne znamo tačan broj ključeva, zato savetujemo da se uputite na OVAJ link što pre, kako bi odradili proces prijave i ugrabili svoju šansu da igrate timsku zombi pucačinu tima koji je kreirao legendarni Left 4 Dead. 

Open beta će trajati od 5. do 9. avgusta, a registracija je brza i lagana. Najviše vremena ćete najverovatnije izgubiti pogađajući captcha slike vozila, ali nakon toga će se generisati beta ključ, koji ćete dobiti i u mejlu koji ste napisali u registraciji. Beta sadrži kros-gen i kros-plej podršku za Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 i PC platforme, a u ovoj verziji dobićemo i dve PVE i PVP maps, pet karaktera sa kojima se može igrati, oružja koja će se naći u finalnoj igri i još dosta stvari.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top