PC

Objavljeni detalji za novi Mortal Shell mod i datum kada igra stiže na Steam

Cold Symmetry studio nam je detaljno i precizno objasnio šta sve dolazi sa novim The Virtuous Cycle modom, a ono što je najbolje je da nećemo morati da dugo čekamo kako bi ga probali. Novi mod je rouglajt ekspanzija koja prilično menja način igranja Mortal Shell-a, i biće dostupan širom sveta od 18. avgusta na Xbox, PlayStation i PC platformama. 

Igru je dodalo preko 300,000 korisnika u Steam višliste, i to znači da će se igra konačno pojaviti na platformi zajedno sa The Virtuous Cycle DLC-om koji će vas koštati 6.99 evra. Novi sadržaj stiže i na Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS4, Epic Games i Gog. Virtuous Cycle će promeniti vašu avanturu kroz Fallgrim pošto protivnici cirkulišu i premeštaju se kada umru, tako da nikada nećete znati šta vreba iza ugla. Srećom, na različitim mestima na mapi moći ćete da izaberete nove talente, i sa preko 100 novih sposobnosti, egzotičnih oružja i borbenih manevara, kreirate jedinstvene borbene stilove. 

Virtuous Cycle ažuriranje će vam omogućiti i da koristite Hadern-a. On će postati peti ‘’oklop’’ koji ćete moći da zaposednete, i moći ćete da ga koristite kako u kampanji, tako i u novom modu. U igru dolazi i Fallgrim-ovo drevno oružje Axatana, koje se može koristiti kao sekira, ali se može i razdvojiti u dve katane. Ovo nisu svi noviteti, ali ostavićemo nešto i vama da otkrijete. Ispod teksta možete pogledati novi trejler za DLC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top