Domaća Scena

Domaći developer razvija multiplejer igru za sve ljubitelje kvizova

21steptovictory-game1

Domaća gejming scena nam je priredila novo interesantno iznenađenje. Ovoga puta pažnju nam je privukla igra 21 Step To The Victory, izrađena u stilu kviza. U pitanju je onlajn multiplejer naslov u realnom vremenu za 4 igrača po partiji. Kao što i sam naslov igre kaže, onaj ko prvi napravi 21 korak na tabli, pobedio je. 

Igrači na raspolaganju imaju 24 sekundi da odgovore na 5 pitanja po rundi, a svaki tačan odgovor donosi jedan poen, iliti jedan korak. Ukoliko igrač ima bar jedan tačan odgovor, osvojiće nagradu koja nekada može biti i negativna po igrača. Penali su generalno retki, i uglavnom igrača vraćaju nekoliko koraka unazad.

Igra se odvija u smeru kazaljke na satu i moguće je izbaciti igrača ukoliko svojim odgovorima ili nagradama dođete na njegovo polje (sustignete ga). Takođe možete preći i ispred igrača, ali onda postoji opasnost jer vas taj igrač može izbaciti u narednoj rundi, tako da definitivno treba voditi računa o vašoj poziciji.

U igri postoji customizacija igrača od glave do pete, a u virtuelnom studiju postoji i publika koja će navijati za vas. 21 Step To The Victory će imati potpuno lokalizaciju na srpski jezik, uključujući i sve natpise koji se nalaze u igri, čak i one na karticama nagrada. Pored multiplejera, postojaće i oflajn režim igre.

Prema rečima developera, igra je još uvek u ranoj fazi razvoja, i možemo očekivati veliki broj dodataka pre zvaničnog izlaska. U sledećem videu možete pogledati kako gejmplej trenutno izgleda, od samog početka i predstavljanja igrača, do samog kraja igre i osvajanja novčane sume.

21 Step To The Victory će se sigurno dopasti svim ljubiteljima kvizova, a gejmplej mehanika vas verovatno pomalo podseća na Ne ljuti se čoveče, a možda čak i na domaći kviz Stigni me ako znaš.

21 Step To The Victory će za početak izaći za Android/iOS/PC, a kasnije i za PlayStation i Xbox.

Nedavno smo isprobali domaću igru Son of a Witch, ali i popričali sa njenim developerom Milanom Babuškovom. Bacite pogled!

Pratite Play! za sve nove vesti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top