PC

Luke je poslednji Street Fighter V borac koji stiže sa Season Pass 5

Biće ovo varljivo leto u Street Fighter V igri, jer je dosta sadržaja najavljeno u novom obraćanju developera obožavateljima legendarne tabačine. Najinteresantnija novina je poslednji karakter koji će biti dodat na listu Street Fighter V boraca, i ime mu je Luk. Capcom kaže da će on biti bitan karakter u budućim Street Fighter igrama, pošto se Street Fighter V polako bliži kraju. Luk ima mešoviti stil borbe, i poseduje specijalne poteze za ruke i za noge. Njegovi projektili izgledaju posebno opasno jer pokrivaju gotovo ceo ekran, a i lako možete da nastavite kombo nakon njih. Luk nažalost izlazi tek u novembru, ali ovo je samo trešnjica na vrhu torte koju su nam spremili predstavnici Capcom-a.

Pre Luka mogli smo i da vidimo kako izgledaju Oro-vi V-skilovi i V-Trigeri, novi izgled Akire kao i njenu arenu Rival Riverside, u kojoj ćete videti Gana i Edža iz Rival Schools igara. Oro i Akira dolaze u igru 16. avgusta, zajedno sa novim Tournament modom. U nastavku možete videti i šta sve dolazi sa Season Pass 5, pored Akire i Oroa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top