PC

Izlazak New World-a ponovo pomeren – Da li se mi to igramo šugice?

New World je jedina Amazon Games Studio igra koja je preživela iz grupe koja je najavljena još na TwitchCon-u 2016. godine. Breakaway i Crucible su otkazane, a kompletni timovi su premešteni da rade na razvoju novog Amazon-ovog MMO-a. Do danas je zvaničan datum za izlazak igre bio 31. avgust, ali je na tviter nalogu igre objavljeno da ćemo morati da čekamo do 28. septembra. Možda i najblaža komplikacija koja prati ovu igru, jer prošlog meseca su se igrači žalili da im je igra oštetila grafičke karte zbog loše optimizacije. 

Nije sve tako crno, jer je New World održao ovih dana i zatvorenu betu, koja je privukla rekordne brojeve igrača, a zvanični tviter nalog nas je, pored odlaganja, obavestio da je u beti učestvovalo preko milion avanturista koji su skupili više od 25 miliona sati igranja. Igra je bila jedna od najgledanijih na Twitch platformi i najigranijih naslova na Steam-u. 

Razvojni tim će iskoristiti dodatno vreme za ispravljanje bagova, poboljšanje stabilnosti i generalno ‘’poliranje’’ igre, na osnovu informacija i komentara koje su prikupili od igrača za vreme zatvorene bete. Valjda će ovo dodatno vreme zaista značiti developerima i poboljšati igru, jer ako je verovati igračima koji su ušli u Aeternum, igra poseduje veliki potencijal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top