PlayStation 4

Spider-Man: Miles Morales igrači proveli 11,000 godina viseći iznad ulica Njujorka

Prvi avgust je zvanično dan posvećen vašem prijateljskom komšiji Spajdermenu, a Insomniac Games je taj datum obeležio statistikama i uspesima igrača u Spider-Man: Miles Morales igri. Igra je veoma dobro prošla kao ekskluziva za PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole, a do 18. jula je prodala preko 6.5 miliona kopija. 

Koliko ljudi zapravo igraju ovu igru, i koliko vole da ispunjavaju različiti izazove se najbolje može videti na slikama koje je developer okačio na socijalnim mrežama. Igrači su u igri proveli 11,000 godina, sprečili 190 miliona zločina i vozili se železnicom preko 62 miliona puta. Herojska statistika kojoj ne može da priđe ni najpoznatiji superheroj u spandeksu. Sve cifre možete pogledati u objavi u nastavku teksta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top