PC

Battlefield franšiza bi uskoro mogla prisvojiti free2play model

Battlefield 2042 će izaći ovog oktobra, što je tri godine od kako je poslednji Battlefield V izašao novembra 2018. godine. Ranije je Battlefield izlazio češće. Battlefield 3 je debitovao 2011. godine, Battlefield 4 se pojavio 2013., Hardline, koji se pravimo da ne postoji, 2014., a Battlefield 1 2016. godine. Kompaniju su pitali da li planira da ponovo izbacuje Battlefield igru svake druge godine, a CEO Endru Vilson je pokušao da nam da direktan odgovor.

Prema njegovim rečima, ima smisla da novi Battlefield izlazi na dve godine, ali kompanija se orijentisala da nam prezentuje Battlefield kao uslugu. Oni se spremaju da donesu kompletnu revoluciju u njihove epske ratove, što se gempleja tiče, a Battlefield Portal će pomoći korisnicima da kreiraju jedinstvene sadržaje, koji bi trebali da pokrenu dugoročno angažovanje igrača u igri. Vilson je dodao da će ovo biti osnova za ‘’live service’’ Battlefield, koji će se preseliti vremenom i na telefone, i sadržati određene besplatne elemente kako bi igrači što lakše ušli u igru. Electronic Arts će se fokusirati na aganžman od 365 dana u godini, na svim platformama koje koriste njihovi korisnici.

Možda je pitanje bilo pogrešno, ali smo dobili odgovor koji smo tražili. Battlefield prema ovim rečima gotovo sigurno postaje ‘’game as service’’ u ne tako dalekoj budućnosti, a videćemo kako će tačno funkcionisati taj model, pošto EA ima dosta pozitivnih i negativnih iskustava u ovoj sferi.

Druga sjajna vest je da ćemo dobiti šest prilika da testiramo novi Battlefield u periodu od 12. avgusta do 15. avgusta. Pet testova će trajati tri sata, dok će nam jedan dozvoliti da se igramo devet sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top