PC

Xbox sprema veliku prezentaciju za Gamescom 2021

Zvanično je potvrđeno da će se Xbox naći na Gamescom-u 2021, a kompanija želi da nas još više natera da iščekujemo igre koje su već najavili, i pruži nam detalje o naslovima o kojima ne znamo dovoljno ili skoro ništa. Gamescom priprema poćinje 24. avgusta i možete je gledati od 19:00 po našem vremenu. Sledećeg dana će Geof Kitli zvanično otvoriti gejming spektakl, i usvesti nas u Bethesda MainStream.

Trenutno ne znamo šta će biti prezentovano, ali kandidati su The Elder Scrolls Online sadržaji, bez kojih ne prolazi ni jedan Bethesda događaj, Fallout 76 i Starfield. Microsoft je objavio i da ćemo videti na čemu rade manji studiji koji rade za Xbox Game Studios grupu, kao i igre koje će doći na Xbox Game Pass. Psychonauts 2 izlazi 25. avgusta tako da je gotovo sigurno da će igra biti u fokusu tokom ovog događaja.

Microsoft se nada da će ove najave držati gejmere okupirane do pretrpane praznične sezone. Najavljen je i specijalni događaj Xbox FanFest, ali nemamo detalje o kakvom se zapravo skupu radi. Samo znamo da će se održati onlajn. Dok Gamescom traje, na Microsoft prodavnici počeće velika rasprodaja, a pojedine naslove ćete moći da nabaviti sa popustom do 75%. Gamescom će trajati od 25. do 27. avgusta, zato ne zaboravite da označiti te datume na kalendarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top