PC

Ovako izgleda kompletna mapa u Forza Horizon 5

Playground Games je prvi put otkrio kako izgleda nova mapa u novom videu pod nazivom ‘’Forza Horizon 5: Let’s Go!’’, koji je bio posvećen različitim biomima koje ćemo iskusiti u Meksiku. Kreativni direktor studija je dodao i da je mapa 50% veća od Severne Škotske, po kojoj smo krstarili u Forza Horizon 4. 

Predstavnici studija su detaljnije pričali i o 11 različitih bioma koje ćemo videti u novoj Forza-i kao što je kanjon, tropska obala, oblast sa farmama, ogoljena brda, džungle, pustinje, stenovite obale, močvare, grad Guanauato i vulkan. Meksiko je prema rečima developera najraznovrsniji otvoreni svet koji su napravili u serijalima. 

Slika u nastavku definitivno raspaljuje istraživačku maštu, i već razmišljamo kakve nas avanture očekuju u jednoj od najboljih vožnji za početnike i profesionalce.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top