PC

GTA 3, GTA Vice City i GTA: San Andreas remasteri stižu do kraja godine

Godinama unazad fanovi serijala o velikim krađama automobila(GTA), maštaju o osveženim izdanjima igara koje su se pojavile pre oko 2 decenije. Još kada se u obzir uzme to da je GTA 6 prilično daleko, želja za bilo kakvim sadržajem koji nije GTA 5 daleko je veća.

Najnovije glasine otkrivaju da će remasteri čuvenog tria GTA igara, gde spadaju trojka, Vice City i San Andreas izaći do kraja ove godine za PC, konzole i mobilne uređaje.
Glasine donosi portal Kotaku, koji u svojoj prošlosti ima dobru reputaciju kada se radi o otkrivanju detalja pre zvaničnih izvora.

Prema tom izveštaju, GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas remasteri se trebaju pojaviti krajem oktobra ili početkom novembra. što bi važilo za konzole – Switch, old gen i PS5 i Xbox Series X/S. Sa druge strane, verziji za PC i mobilne uređaje će biti potrebno dodatno vreme za rad, tako da će se one pojaviti nešto kasnije, možda čak i početkom 2022. godine.

Remasteri neće biti izdati zasebno, već će doći u jednom paketu, kao trilogija. Pošto se radi o remasterima, a ne rimejku, ne možemo očekivati preterani skok u kvalitetu grafike, ali će zato dosta stvari biti prilagođeno, sa novim korisničkim interfejsom, a grafika će navodno izgledati kao modovana verzija ovih igara.

Da sve bude još uzbudljivije za poštovaoce Rockstar studija, isti izvor je otkrio da je u planu i izdavanje Red Dead Redemption remastera, ali to više zavisi od uspeha koji će GTA trilogija remastera imati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top