PC

Još jednu porciju supice sa piljevinom molim – Najavljen Frostpunk 2

Igra preživljavanja i izgradnje kolonije u svirepim ledenim prostranstvima post-apokalipse, Frostpunk, dobija nastavak nakon tri godine od izlaska originala. 11bit Studios je najavio drugi deo za PC, i igru ćemo moći da nabavimo na Steam, GOG i Epic digitalnim prodavnicama. Za sada se ne zna kada će igra doći na konzole. 

Prvi Frostpunk možete probati besplatno na Steam-u od 12. do 16. avgusta, i ovo je odlična prilika da testirate ovu kombinaciju strategije i simulacije ako već niste. Ujedno ćete saznati i da li je ovo igra po vašem ukusu, a taman dok čekate drugi deo možete se zanimati sa originalom. Frostpunk 2 će pratiti sličnu priču koju smo iskusili u originalu, međutim predstavnici studija su izjavili da imaju velike planove za drugi deo. 

Studio sada ima više radnika i mogu da se usresrede na sve aspekte igre. Od razmere, kvaliteta produkcije do iskustva igrača. Tim planira da predstavi igračima nova iskustva koja prevazilaze sve sa čime su se susreli u prvom Frostpunk-u. Igrači mogu da očekuju, više opcija, koje mogu da izaberu, slobodu da oblikuju društvo i grad kako god žele, i snose posledice. Frostpunk 2 dodatno produbljuje konflikt između čoveka i prirode, a u isto vreme se bavi i politikom, društvenim problemima i tehnološkim progresom. Ispod teksta možete pogledati novi trejler i nekoliko skrinšotova iz nove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top