PC

Alan Wake 2 je sada u punoj produkciji – izveštaj

Glasine o potencijalnom Alan Wake nastavku su prilično stare, ali se poslednjih meseci o dvojci govori sve intenzivnije.

Sada, sudeći po najnovijem finansijskom izveštaju kompanije Remedy Entertainment, Alan Wake 2 je u punoj produkciji. Rad na igri je dobio vetar u leđa zahvaljujući tekućoj saradnji sa kompanijom Epic Games, unutar koje spada i rad na AAA projektu, što se opisuje Alan Wake 2.

Drugih detalja nema, i nažalost još uvek se čeka na Remedy Entertainment da zvanično predstavi Alan Wake 2. Obzirom da se radi o početnim fazama produkcije, vrlo je verovatno da ćemo do tada morati da sačekamo.

U istom izveštaju je otkriveno da je Control prodat u preko 10 miliona primeraka, kao i da je nastavak, daleko većih razmera, već u izradi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top