PC

Kratki Battlefiled 2042 film Exodus nas spaja sa starim kolegama iz vojske

Electronic Arts je sinoć izbacio najavljeni kratki film Battlefield 2042 film pod nazivom Exodus. Kompanija želi kroz ‘’solidan’’ marketing budžet da nam bolje predstavi svet i priču u novoj igri, iako su izjavili da sledeći Battlefield neće imati singlplejer kampanju. Kimbl ‘’Ajriš’’ Grejvs, iz Battlefield 4, koga tumači glumac Majkl K.Vilijams (The Wire), se vratio i više nije marinac. 

Ajriš je čak promenio i ime, i sada je poznat kao ratnik bez države No-Pat. On je deo grupe koja više nije deo ni jedne frakcije, a sačinjena je od vojnika koji su primorani da rade zajedno i dolaze iz totalno različitih svetova. Iako se radi o kratom videu (sinematiksu), kinematografija je jako dobra, a tu je i muzika koja podseća na nešto što je Hans Zimer komponovao. Video možete pogledati u nastavku, a ako želite da saznate još više o No-Pat-u, pogledajte interaktivnu mapu na zvaničnom sajtu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top