PC

Procurelo preko 45 minuta gejmpleja iz Battlefield 2042

Prirodno je postalo da u periodu pre izlaska neke multiplejer igre postoji niz zatvorenih testiranja, a isto tako je postalo normalno da ti testovi donose obilje procurelog materijala.

Kada se radi o Battlefield 2042, proteklih dana je na internetu osvanulo dosta detalja koje Electronic Arts još uvek nije zvanično otkrio, kao i gejmplej snimci. Kada se radi o gejmpleju, preko 45 minuta video materijala se pojavilo na raznim platformama za striming sadržaja.

Dobar deo tog sadržaja je obrisan, ali ne dovoljno brzo pošto su mnogi korisnici imali priliku da vide delove gejmpleja. Video ispod, koji je još uvek dostupan na Youtube, prikazuje deo gejmpleja sa oklopnim vozilom u šumskoj i gradskoj regiji. Battlefield 2042 će nuditi prilično raznovrsan gejmplej, što se može videti u samom videu sa raznim letelicama, vozilima i naravno pešadijskoj borbi.

Igrači koji ovaj sadržaj donose na internet očigledno ne obraćaju pažnju na upozorenje izdavača da će svi oni biti banovani čak i iz finalne igre kada se pojavi 22. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top