PC

Igra Ripout domaćeg studija Pet Project Games među finalistima Euro Play 2021 događaja

Na ovogodišnjem digitalnom Gamescom-u će se održati jedinstveni Euro Play 2021 događaj na kojem će biti predstavljeno 15 neobjavljenih igara, koje razvijaju evropski gejming studiji. Takmičenje nazvano ‘’Evrovizija za neobjavljene igre’’, će se završiti glasanjem gledalaca, a pobednik će odneti titulu najbolje neobjavljene igre Evrope. Srpski studio Pet Project Games, i njihova igra Ripout, su se našli u uskom krugu odabranih finalista, a ovo je deset igara za koje će gledaoci moći da glasaju. 

  1. Belorusija – Beyond The Thaw
  2. Belgija – You Suck at Parking
  3. Kipar – The Unliving!
  4. Fransucka – The Smurfs: Mission Vileaf
  5. Italija – Batora: Lost Haven
  6. Rumunija – Bear and Breakfast
  7. Srbija – Ripout
  8. Španija – The Occultist
  9. Švajcarska – Wild Planet
  10. Ukrajina – Sketch Crawler

Još pet naslova biće naknadno objavljeno, a ovim zemljama pridružiće se i Velika Britanija nakon što se održi glasanje za njihovog predstavnika 24. avgusta. EuroPlay počinje 26. avgusta od 19:00 časova po našem vremenu, a na ovoj stranici možete da se besplatno registrujete kako bi mogli da gledate uživo strim, i naravno glasate za naše kreatore. 

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top