PC

Chivalry 2 beleži krvavo dobru prodaju

Chivalry 2, brutalna igra inspirisana srednjevekovnim ratovanjem kakvo se moglo videti u raznim filmskim ostvarenjima, privukla je solidnu količinu igrača od pojavljivanja 8. juna.

Studio Torn Banner je sa svojim izdavačima objavio izveštaj u kojem je otkriveno da se Chivalry 2 prodau u preko milion primeraka na svim platformama. Ovo je veliki uspeh za izdavača Tripwire, pošto se radi o prvoj “platinum” igri.

Zajedno sa dobrom prodajom idu i zanimljivi detalji vezani za aktivnosti igrača. Odigrano je preko 8 miliona sati sa preko 420 miiona ubijenih boraca.

To nije sve, nedavno je u Chivalry 2 stigao potpuno novi apdejt, House of Galencourt, potpuno besplatan za sve igrače. On donosi 2 nove mape, 3v3 mod igranja, nove opcije za kastomizaciju i čuvenu arrow camera opciju koja je bila jako popularna u prvoj Chivalry igri.

Mi smo jako uživali u Chivalry 2, što možete videti u našoj recenziji, a poručujemo i vama da isprobate igru.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top