PC

Otvorena beta za Diablo 2: Resurrected počinje 20. avgusta

Remaster čuvenog drugog dela Diabla, nazvan Diablo 2: Resurrected, će izaći u narednim mesecima, a pre toga Blizzard je rešio da održi jednu rundu otvorenog testiranja za sve zainteresovane.

Otvoreno beta testiranje, održaće se već ovog vikenda, počevši od 20. avgusta u 19h po  našem vremenu, i trajaće sve do 23. avgusta u isto vreme. Ovaj test će se samo nadovezati na tekuću zatvorenu betu u kojoj učestvuju oni koji su igru prednaručilu.

Po pitanju dostupnog sadržaja, igračima će na raspolaganju biti singlplejer i multiplejer modovi, sa prva dva akta priče i 5 dostupnih klasa – Amazon, Sorceress, Druid, Paladin i Barbarian.

Diablo 2: Resurrected izlazi 23. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top