PC

The Virtuous Cycle DLC za Mortal Shell je besplatan narednih pet dana

Mortal Shell slavi prvi rođendan u velikom stilu. Igra dolazi na Steam, i mnoge platforme na kojima se nije do sada pojavila, a gejmeri će moći totalno besplatno da probaju i novu ekspanziju pod nazivom The Virtuous Cycle. Od 18. avgusta do 23. avgusta, ljubitelji hardkor akcionih igara moći će da igraju novi rouglajk mod, koriste novi šel i oružje koje se po potrebi transformiše u sekiru ili katanu.

Kada se završi ovaj promotivni period, DLC će koštati €6.99, a igru mogu da testiraju i kupe korisnici Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Epic Games i GOG.com platformi, odnosno digitalnih prodavnica. Kreatori se nadaju da će se proslava rođendana svideti i novim i starim igračima, a ujedno je ovo jedno veliko hvala svim igračima koji su pružili podršku Cold Symmetry studiju i Playstack izdavačima.

Mortal Shell je očekivao veliki broj igrača na Steam-u, a igra se našla u preko 300,000 višlista. Još nije kraj pogodnostima za gejmere, jer na Twitch-u možete da dobijete jedinstvene predmete ako gledate kako neko igra novu ekspanziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top