PC

Valheim premašio 8 miliona prodatih primeraka

Vesti o odlično prodaji iznenadnog hita 2021. godine se nastavljaju, samo sporijim tempom.

Valheim ne beleži izuzetno brzi rast kao proletos, ali je interesovanje igrača i dalje prilično visoko. Studio Iron Gate, zajedno sa vlasnikom Embracer Group, objavio je da se u periodu od aprila do juna prodat 1,1 milion primeraka igre, čime je ukupna cifra dostigla preko 8 miliona primeraka.

Izuzetno uspešna prodaja za igru koja se pojavila početkom februara ove godine i na kojoj radi svega 8 developera.
Osmorka studija Iron Gate objavila je da će nastaviti aktivno dodavanje sadržaja u Valheim, koji je inače dostupan kao Early Access naslov.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top