PC

Halo Infinite neće izaći kao kompletna igra, Forge i co-op kampanja stižu kasnije

Halo Infinite je planiran da se pojavi tokom praznične sezone, odnosno do kraja ove godine, ali kako stvari stoje, to neće biti u potpunosti kompletan proizvod.

U najnovijem obraćanju fanovima, studio 343 Industries govorio je o nedavno održanom mulitplejer testu, a i o sadržaju koji neće biti dostupan pri izlasku. Co-op kampanja i Forge su elementi koji će se videti tek kasnije, a razlog za to je što oni nisu dostigli zadovoljavajući kvalitet i stoga ne žele da nešto nedovršeno postane dostupno igračima.

Plan je da se ova dva elementa u Halo Infinite dodaju postepeno. Co-op će doći početkom druge sezone, što je oko tri meseca nakon izlaska, a Forge je planiran za treću sezonu, dakle 6 meseci nakoj pojavljivanja igre.

Još prošle godine su se pojavili navodi vezani za iznenadno odlaganje, gde je rečeno da je Halo Inifnite odložen kako ne bi došlo do “parčanja” igre, ali je izgleda to ipak neophodno.
Naravno, nije ovo prva igra koja dolazi sa smanjenim obimom sadržaja, jer je ovo trend koji postaje sve zastupljeniji zahvaljujući pandemiji korona virusa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top