PC

Saints Row dobija reboot, najava na Gamescomu

saint's row

Baš se dosta dugo čekalo na najavu nove Saints Row igre, obzirom na to da je poslednja igra u serijalu izašla 2015. godine, i to kao samostalna ekspanzija za Saints Row 4 koji je izašao 2 godine ranije.

Čekanje se polako završava, pošto će nova igra ovog otkačenog serijala biti najavljena na predstojećem Gamescomu. Džef Kinli, domaćin događaja, otkrio je ovaj detalj na svom Twitter profilu gde je ujedno otkriveno da će nova Saints Row igra biti reboot.

Takođe, i sajt serijala upućuje na to da se radi o ributu, što će biti veoma zanimljivo videti i zaigrati.
Drugih detalja nažalost nema, tako da ćemo morati da sačekamo još par dana, do 25. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top