PC

Izgleda da će Cyberpunk 2077 ipak dobiti multiplejer

Kada je CD Projekt Red rešio da smanji ambicije nakon katastrofalnog izlaska igre Cyberpunk 2077, mnoge obožavatelje među-igračkog nadmetanja razočaralo je to što multiplejera neće biti.

Ipak, izgleda da se na multiplejer komponenti i dalje radi.
Prema dataminerima koji su valjano pretražili Cyberpunk 2077 sa dolaskom 1.3 zakrpe, unutar endžina igre se nalaze nove reference za multiplejer i planirane ekspanzije.

Sada su izlistane najmanje 2 ekspanzije, kao i buildovi, zajedno sa testovima za multiplejer lokacije, a ponovo se spominju i ranije planirani multiplejer modovi.

Naravno, za sada nema nikakvih zvaničnih planova da se multiplejer izvede, tako da se ne zna da li se pod ovim sveže otkrivenim fajlovima misli na samostalno multiplejer iskustvo, kakvo je ranije planirano, ili na multiplejer dodatak na postojeću Cyberpunk 2077 verziju.

Da li mislite da će se Cyberpunk 2077 izvesti “No Man’s Sky manevar” i vratiti se na vrh?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top