Vesti

Novi model Playstation 5 konzole stigao u prodaju

Nije još uvek prošlo godinu dana stupanja u prodaju Playstation 5 konzole, a Sony je već doveo novu verziju ovog hardvera.

Nova verzija Playstation 5 konzole je prvi put spomenuta u uputstvu za upotrebu prošlog meseca, a sada je primećena i u prodaji u Australiji. Novi model se vezuje za disk verziju konzole sa CFI-11XX obrascem imenovanja.

Ova verzija je za oko 300 grama lakša od originalne prve. Ujedno dolazi i sa posebnim šrafom za postolje koji se sada može ručno zategnuti, bez upotrebe odvijača, koji je bio potreban kod prvog modela.

Za sada nije primećena nijedna promena vezana za sistemsku stranu Playstation 5 konzole.

Iako male promene, svakako znače korisnicima koji će doći do ove verzije konzole, a nadamo se da je ovo ujedno naznaka da će nestašici PS5 hardvera doći kraj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top