PC

Microsoft Flight Simulator dobija kompetitivni multiplejer

Simulacije uglavnom važe za igre za opuštanje, pogotovu kada je reč o dugogodišnjem serijalu Microsoft Flight Simulator igara, ali to neće zadugo biti slučaj.

Studio Asobo sa svojom aktivnom podrškom za aktuelnu igru nastavlja da donosi novi sadržaj. Na Gamescomu, otkriveno je da će deo sveta koji pokriva Nemačku, Austriju i Švajcarsku biti dodatno osvežen, sa brojnim velelepnim zamcima i prirodnim dobrima u fokusu.

Pored ovog osveženja, najavljen je i prvi kompetitivni mod u vidu multiplejer trkanja. Ove vazdušne trke će biti bazirane na pravim, kao i sve u igru, i biće po uzoru na STIHL nacionalno nadmetanje koje važi za najbrži motorni sport na svetu.

Multiplejer trkanje će postati dostupno sa dolaskom nove ekspanzije ove jeseni, i naravno biće dostupno besplatno za sve.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top