PC

State of Decay 2 dostigao 10 miliona igrača, stiže DLC i remaster mape

State of Decay 2 je dostigao veliko dostignuće iako nije baš delovao preterano privlačno po izlasku 2018. godine.

Međutim, studio Undead Labs se na Gamescomu pohvalio podatkom da je igru zaigralo čak 10 miliona igrača, i u tu čast najavili su veliki DLC koji će biti besplatan za sve igrače.

State of Decay: Homecoming predstavlja novo poglavlje vezano za Trubull Valley sagu. Stoga, istoimena mapa je u potpunosti remasterizovana, sa dodatim novim teritorijama, i gomilom novih predmeta. Dodato je 12 odevnih kombinacija, 10 novih oružja, 6 baza i još zanimljivog sadržaja.

State of Decay 3 najavljen je prošle godine ali verovatno neće izaći u skorije vreme, tako da je dobro što dvojka dobija novi sadržaj.

Homecoming DLC izlazi 1. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top