PC

Ekskluzivni intervju sa grupom Sabaton: Kako je nastala ideja za pesmu posvećenu srpskim vojnicima

World of Tanks ponovo ima saradnju sa popularnim švedskim hevi metal bendom Sabaton – ona podrazumeva po prvi put u igri Tier IX premium tenk, novi spot grupe za pesmu Steel Commanders inspirisan samom igrom, a Klanrur je od članova benda želeo da sazna kako su dobili inspiraciju za pesmu Last Dying Breath posvećenu odbrani Beograda 1915. godine i odgovor smo dobili u ekskluzivnom video odgovoru!

Sabaton predvodi Spirit of War događaj u World of Tanks koji predstavlja praktično mini maraton u kome možete zaraditi po prvi put u igri Tier IX švedski premium tenk – Strv K. Princip je relativno standardan kao i do sada, ispunjavate ili misije za određeni broj XP poena ili specijalne misije u Tier IX-X tenkovima i kako završite jedan stadijum dobijate nagrade ali i 10% popusta na kupovinu tenka, ukoliko ispunite svih 10 uslova dobijate ovaj premium tenk koji opet ima članove grupe Sabaton kao posadu!

Nas je ipak više interesovalo kako su članovi Sabatona zapravo došli na ideju da snime pesmu po borbama za Beograd 1915. godine i od njih smo dobili ekskluzivni odgovor u vidu video klipa koji možete pogledati ispod!

Spot za njihovu novu pesmu ”Steel Commanders” možete pogledati u prilogu ispod:

Kao što su članovi benda poručili na kraju klipa, nadamo se da ćemo uskoro imati priliku da vidimo Sabaton uživo u Beogradu!

Originalan tekst i intervju možete pročitati na veb-sajtu RUR.rs

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top