PC

Niste probali novu MMO senzaciju New World? Otvorena beta kreće početkom septembra

Još mesec dana je otprilike ostalo do izlaska Amazon-ovog MMO-a New World, a ako niste do sada probali igru onda imamo sjajne vesti za vas. Na Gamescom-u je sinoć objavljeno da će se pre 28. septembra desiti još jedna beta, ali ovoga puta će svi gejmeri moći da posete fiktivno ostrvo u Atlantskom okeanu.

New World otvorena beta počeće 9. septembra i trajati do 12. septembra. To znači da će svako moći da pristupi testiranju igre putem Steam Playtest alata, koji možete pronaći na zvaničnoj Steam stranici.

Pristup prethodnom beta testiranju zahtevao je da prednaručite igru, ali Amazon će u septembru opteretiti servere kako bi proverio snagu i stabilnost. Bitna stavka jer je tokom letnje bete igra povremeno imala problema u ovom delu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top