PC

Novi trejler za Far Cry 6 prikazuje deliće priče

Šesto poglavlje igara o “Dalekom plaču” će uskoro otpočeti u fiktivnoj državi Yari, ali sa bliskom povezanošću po pitanju aktuelne politike tiranije prisutne u pojedinim zemljama sveta.

Kao što tradicionalno pravilo marketinga u kompaniji Ubisoft nalaže, Far Cry 6 je sada dobio story trejler. Video prikazuje priču smeštenu u modernom dobu o gerila raznicima koji vode revoluciju protiv opasnog režima. 
Sve se odvija u tropskom raju koji kao da je zaustavljen u vremenu zahvaljujući nemilosrdnom diktatoru Antonu Kastilju i njegovom sinu Dijegu koji polako prati stope svoga oca.

Igrači će biti borci koji će morati stati na put ovom režimu koristeći tehnike gerila ratovanja, raznoliko i pomalo nadrealno naoružanje u ogromnom “igralištu” kakav je glavni grad ove fiktivne države.

Far Cry 6 nam stiže 7. oktobra, a do tada bacite pogled na ovaj novi trejler.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top