PlayStation 4

Naughty Dog zvanično zapošljava developere za rad na svojoj prvoj samostalnoj multiplejer igri

Glasina o tome da Naughty Dog radi na igri koja će biti isključivo multiplejer formata ima od ranije, a one su sada i zvanično potvrđene.

Naughty Dog je sa najnovijim otvorenim konkursom za zapošljavanje zvanično otkrio da s potrebni dizajneri i developeri za rad na prvoj samostalnoj multiplejer igri na kojoj rade. Trenutno je otvoreno 12 pozicija za ovaj multiplejer projekat.

Nažalost, na osnovu listinga se ne može zaključiti o kakvoj multiplejer igri je reč, ali prema ranijim glasinama ona će biti vezana za neku od prepoznatljivih franšiza ovog studija. To je najverovatnije The Last of Us, pošto dvojka nije dobila multiplejer, a nedavna ažuriranja igre su donela nove detalje koji upućuju na battle royale elemente.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top