PC

Norman Ridus: “U toku su pregovori za novu Death Stranding igru”

Hideo Kojima je od izlaska avanture Death Stranding davao razne nagoveštaje o tome šta bi naredna igra mogla biti, ali bez konkretnog otkrivanja, što je fanovima ostalo misterija.

I dalje ne znamo šta će studio Kojima Productions dovesti pred poklonike čuvenog producenta, ali barem imamo konkretniji uvid u sudbinu Death Stranding serijala. Norman Ridus, glavni protagonista prve igre, otkrio je, namerno ili slučajno, da su u toku pregovori za novu Death Stranding igru.

“Mislim da radimo drugi Death Stranding, za koji su u toku pregovori”, izjavio je Ridus tokom razgovora vezanog za nadolazeću 11. sezonu The Walking Dead serije. 

Kojima Productions svakako zapošljava za rad na novoj igri, ali tek trebamo videti da li će Death Stranding 2 biti sledeći, ili Hideo prvo ima neki drugi naslov u planu.

U ostalim vestima vezanim za Death Stranding, nedavno je otkriven sav dodatni sadržaj koji će prva igra dobiti sa dopunjenim Director’s Cut izdanjem.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top