PC

Xbox porukama promoviše vakcinaciju zarad borbe protiv Covid pandemije

Rapidni rast broja zaraženih ponovo je prisutan u čitavom svetu, sa Sjedinjenim Američkim Državama kao jednom od najteže pogođenih i u ovom talasu. Uprkos visokoj stopi vakcinacije.

Izgleda kao da do sada postignuti procenat vakcinisanih nije dovoljan, te se pribegava raznim akcijama promovisanja vakcinacije i suzbijanja teorija zavera. U borbu protiv Covid-19 pandemije uključio se i Xbox, koji najveći broj korisnika ima upravo na tlu Sjedinjenih Država.

U prethodnih nekoliko dana, Xbox je na Twitteru izdao par objava kojima se igrači motivišu da prime vakcinu i na taj način zaštite sebe i osobe u svom okruženju. Mimo Twittera, Xbox je na Twitch platformi održao Q&A sesiju u kojoj su zvaničnici zdravstvene organizacije CDC govorili otvoreno o vakcinaciji i njenoj važnosti.

Reakcija igrača na ovaj potez kompanije Microsoft i brenda Xbox je mešovita, ali ovo je samo pokušaj da se ljudi motivišu da što pre prime svoju dozu vakcine.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top