PC

CD Projekt Red zaposlio modere kako bi radili na Cyberpunk 2077

Iako je Cyberpunk 2077 mesec dana nakon izlaska dobio podršku za modove, moderi su bili prilično ograničeni po pitanju mogućnosti i nismo dobili nikakve spekakularne kreacije sa njihove strane.

CD Projekt Red je svestan toga i u naporima da ispravi stvari rešio je da zaposli modere kako bi radili na razvijanju alatki za modovanje igre Cyberpunk 2077.

Moderi zaslužni za kreiranje Wolvenkit alatki za modovanje, koje su najviše značile za modovanje The Witcher 3: Wild Hunt. Moderi su na Twitteru poznati kao Blumster, Nightmarea, rfuzzo i Traderain. Oni će se pridružiti poljskoj kompaniji kako bi radili na raznim projektima vezanim za Cyberpunk 2077 i modding podršku.

To je dosta opširan pojam, tako da se ne zna na čemu će tačno ovi moderi raditi. Svakako je odlično što CDPR preduzima korake i na ovom polju kako bi Cyberpunk 2077 učinio boljim.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top